22.7 C
Бургас
неделя, май 22, 2022

Хотел „Зорница” в Слънчев бряг с кауза за подкрепа на българските медици

Хотел  „Зорница” в Слънчев бряг застава зад благородна кауза. Предлага почивка за медици, доброволци и учители, които са били на първа линия в битката с Ковид, на преферциални цени.  Кампанията  е под мотото „Вашата мисия е нашето здраве, нашата мисия е Вашата почивка“  и се осъществява с подкрепата на Българския лекарски съюз.

Теодор Пастарманджиев- собственик на хотела : Това е първият хотел, който стартира такава инициятива- Решихме в знак на благодароност за труда на лекарите, който положиха по време на пандемията, ние от своя страна да направим също един жест към тях, като за юни месец предлагаме една изключително ниска цена

Почивката през месец юни е на цена от 65 лв. на човек  на ден. Предлагат се, както тридневни пакети за почивните дни, така и по-дълги ваканции.

Деница Бахова- мениджър на хотела : Благодарим на всички хора, които бяха на първа линия.  Започваме с медиците, стоматолозите, даже и доборовлците и не на последно място поставяме и учителите, които в тази предизвикателна ситуация успяха да предадат знанията на нашите деца.  

Доктор  Торбова от Враца е първият медик, възползвал се от по-ниските цени, за да почива в хотел „Зорница” в Слънчев бряг.

Даниела Торбова- лекар : Много съм щастлива, че някой се погрижи за нас. Преболедувахме Ковида и аз  и съпруга ми, тежко го пробледувахме много сме изморени и  изтощени и търсихме първа възможност да почиваме . Получих писмо от БЛС, в което разбрах за инициативата в хотел „Зорница” и реагирах веднага. Идеални са цените, ниски са в сравнение с останалите

През юли и август цената за медиците и всички, които са били на първа линия в битката с Ковид- 19 е увеличена на 95 лв. на ден ол инклузив, при 120лв. редовна цена.

7,907Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук