20.4 C
Бургас
понеделник, 29 ноември, 2021

„Изправи се БГ! Ние идваме!“ тръгва с увереност и самочувствие към изборите

Председателят на „Изправи се БГ! Ние идваме!“ Мая Манолова откри предизборната кампания на коалицията в Бургас.

„Откриваме кампанията в Бургас с настроение и амбицията да направим два пъти по-висок резулта от предния път. В следващия парламент ще има мнозинство на промяната , от което „Изправи се БГ! Ние идваме!“ ще бъде много важна част и незаобиколим фактор. Ще сключим предизборно споразумение за общо мнозинство след изборите с „Демократична България” и с „Продължаваме промяната”. Трябва българските граждани този път да са спокойни, че ще има правителство, в което предизвикателството е формациите на промяната да имат мнозинство. , да има мнозинство на почтените и правителство на промяната в следващия парламент”, заяви Мая Манолова.

Водачът на листата  на „Изправи се БГ! Ние идваме!“ за Бургас Живко Табаков заяви, че се изправя за пореден път пред избирателите много  по-уверен, заради това, което е свършил в парламента и заради екипа, който е до него.

„Ентусиазмът и увереността, които усещам в екипа означава, че никой от нас не се срамува от това, което сме свършили в краткото време в НС. Потенциалът на нашата листа е още по-разгърнат . Покрихме едни от най-сложните райони като Руен, Сунгурларе и Карнобат и очакваме, както в морските общини, така и в по-малките общини да имаме не по-малка подкрепа. Знаете, че в листата ни се включиха както хора с опит, нови общински съветници от групата ни в общинския съвет в Бургас. Давам си сметка, за пътят, който извървяхме в НС, затова казвам, че се чувствам уверен , защото за краткото време прокарахме две много важни неща за нашия район- да се създаде под комисия по туризма , което е от изключително важно за нашия регион. Борбата за увеличаване на средствата за целия туристически бранш, сега през зимата ще окаже своя ефект“ , каза Живко Табаков

Юлиана Мръчкова – Ние заедно ще се борим за едно по-добро бъдеще за децата ни, за промени в образованието, за по-добра материална база в училищата и по този начин да съхраним нашите деца в държавата

Николай Стоилов – Приморско – Много от прослойките у нас нямат представителство в парламента. Точно дребните бизнеси не получиха никава подкрепа по време на пандемията. Ако не отидат да гласуват, ако нямат представителство, няма да им бъдат защитени интересите…

Драгомир Ошавков – Най-важните законопроекти са внесени от нашата парламентарна група. Ако искате да видите работеща партия да свърши нещо за хората, ето това са хората.

Мая Манолова получи подарък- панделка- бижу, за оказваната подкрепа  от „Изправи се БГ! Ние идваме” към малкия и семеен бизнес у нас.

„Желая да преуспее Панделка. БГ и всички малки фирми и само осигуряващи се лица. Българските семейства имат нашата подкрепа! Подкрепа за всеки малък бизнес , който е дръзнал да просъществува в тази трудна ситуация”, заяви Манолова.

СВЪРЗАНИ НОВИНИ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ

7,907Феновекато
1,756Последователиследвам
11,740Абонатиабонирам
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

%d bloggers like this: