23.1 C
Бургас
петък, 6 август, 2021

Как Palms Bet изправя въображаеми мачове в дуели един срещу друг?

В съвременната жестока конкуренция между букмейкърите – особено тези в интернет – компаниите се опитват всячески да задоволят своите клиенти. Те им предлагат разнообразие от опции, интересни специални оферти и не на последно максимално богати спортни програми. У нас страхотно се справят почти всички официално лицензирани букмейкъри. Така например, ако хвърлим един поглед към наличните Палмс Бет оферти, ще видим, че тази платформа е активна не само в стремежа си да разнообразява спортната си програма с мачове, но и постоянно да обновява секцията си със Специални предложения.

В момента дори букмейкърът разполага с една уникална за родната сцена за онлайн залози функция. Тя е по-скоро екстра, която наподобява промоциите и е вид състезание, в което могат да влязат всички официално регистрирани играчи на Палмс Бет. Става въпрос за офертата Дуели, която крие страхотни изненади и награди за най-опитните сред вас.

Какво представлява екстрата Дуели на Палмс Бет?

Първо, нека да уточним, че макар и да звучи като бонус, тя не се намира в секцията с Промоции в сайта. За да я намерите, трябва да влезнете в категорията Специални в горното меню на платформата. След като го направите, ще видите и предлаганите за конкретния период Дуели, от които можете да станете част и да спечелите значителна сума пари.

В Дуели ваша задача е отново да познавате края на събития от света на спорта и по-конкретно тези от категорията на футбола. Специфичното тук е, че не става въпрос за истински събития. Това са виртуални събития, които по-скоро няма как да се осъществят и най-често включват големи и хитови отбори, чийто сблъсък би представляват страхотен интерес за футболната аудитория.

Участвайки в играта Дуели на Палмс Бет, вие трябва да направите своя залог на предварително поставената от компанията ставка. В случая ще трябва да познаете не кой от двата отбора (или състезатели, защото понякога се избират Дуели от други спортни категории, например тенис) ще отбележи повече голове, респективно точки. Имайте на предвид, че вие можете да поставите и залог за равенство между двата отбора, тоест равен брой точни попадения от двата противника. В случай че мачовете се отложат, всички залози се анулират автоматично, а на вас ще ви се възстанови вложената сума в игралната сметка. Макар да става дума за въображаеми мачове, всеки играч може предварително да направи своя анализ върху тях. Целта ви е да обмислите кой от двата отбора има повече шанс да вкара повече попадения в противниковата врата.

По-опитните от вас, вероятно, ще сравнят играта Дуели на Палмс Бет с добре познатия Bet Constructor от 1xBet. В действителност двете функции много си приличат. Обикновено, то тези специални оферти играчите прибягват или когато търсят залози с по-големи коефициенти, или когато на практика в спортната програма за тях няма нищо кой знае колко интересно, за да слагат прогнозите си за реални пари. При всички положения, играта Дуели от Палмс Бет е един страхотен начин да разнообразите преживяването си на платформата, въпреки че в повечето случаи да се скучае тук е почти невъзможно.

СВЪРЗАНИ НОВИНИ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ

7,907Феновекато
1,756Последователиследвам
11,740Абонатиабонирам
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

%d bloggers like this: