22.7 C
Бургас
неделя, май 22, 2022

Калина и Емо от „Един за друг“ станаха родители

Бебето се казва Матео

Чаровната двойка Калина и Емо от реалити формата „Един за друг“ станаха родители за първи път. Матео се роди на 7 януари в пловдивската УСБАЛАГ „Селена“ в екипа на д-р Светлана Петрова, неонатолога д-р Зорница Василева, анестезиолога д-р Валентин Стоилов и ак. Анастасова. Бебето е с идеални мерки от 49 сантиметра и 3 330 грама. 

Решението за бебе Кики и Емо взели преди четири години. Първите опити обаче се оказали неуспешни и двойката потърсила мнение на специалистите от университетска болница „Селена“. Частично запушени маточни тръби станали причина Калина да премине през минимално инвазивна лапароскопска операция. Успешната интервенция увеличила шанса за родителство, но се налагало допълнително лечение. По това време дошло участието на двойката в реалити формата „Един за друг“ и поставило проекта за бебе на пауза. За кратко. След снимките посещенията в болница „Селена“ зачестили и абсолютен приоритет за Калина и Емо станала темата за увеличаване на числеността на семейството.

Последвало лечение на лигавицата на матката. И точно когато се заговорило за процедура в инвитро клиниката към болница „Селена“, забременяването се случило спонтанно. Сякаш, за да получи реванш за дългото чакане на бебе, бременността на Калина мина спокойно и леко, а раждането – като по учебник.

Калина и малкият Матео са в отлично състояние и се очаква да бъдат изписани от лечебното заведение в началото на следващата седмица.

7,907Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук