-2.9 C
Бургас
четвъртък, януари 20, 2022

Кирил Петков: България след 4 години няма да изглежда по този начин

Късно снощи приключиха последните разговори между „Продължаваме промяната“, БСП, „Има такъв народ“ и „Демократична България“. В края на последния от серията разговори за коалиционно споразумение четирите партии изглежда откриха повече прилики, отколкото различия.

„Наистина работата, която свършихме, беше великолепна. Показахме, че с конструктивния тон всичко може да се постигне, когато имаме едни общи цели“, заяви Кирил Петков.

А основната цел пред партиите е гласуването на стабилен кабинет.

„Искам да пожелая на всички нас да изпълним тези точки с реални действия и повярвайте ми, България след 4 години няма да изглежда по този начин. Очаквам да продължим работата и 4 години е точният срок, в който трябва да я свършим„, коментира още Петков. 

Имената на новите министри все още не са известни. След като политическата линия, която ще държи кабинета е сложена на масата, ще се търсят и най-добрите лица, които да заемат министерските постове.

В ефира на предаването „Опорни хора“ служебният министър на образованието Николай Денков не изключи варианта да остане в министерството още 4 години.

По-рано днес пред БНР Костадин Костадинов заяви, че няма да подкрепи проекта за кабинет, тъй като продължавал политиките на своите предшественици.

Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук