16.1 C
Бургас
петък, 15 октомври, 2021

Кирил Петков обяви, че влиза в политиката заедно с Асен Василев

С Асен Василев влизаме в политиката и ще участваме в следващите избори. Това обяви бившият министър на икономиката Кирил Петков, който предаде поста на новоизбраната Даниела Везиева.

Той обясни, че Румен Радев е направил покана към него за остане министър в служеното правителство, но с Василев са обмислили какъв е най-ефективният начин да продължат промяната на управлението дългосрочно.

Петков подчерта, че ще бъдат част от политическия живот, но времето им не позволява да регистрират чисто нова партия. Затова в момента обмислят всички варианти по какъв начин точно да участват в изборите.

Ако беше проектът ни инженерингов, сега щяхме да имаме партия. Видяхме желанието на хората за промяна. За нас няма ляво, дясно, добави Кирил Петков.

По думите му това „не е президентска партия“.

„Няма да се съобразяваме с вижданията на досегашните участници в политическия живот. Знаем какво трябва да се направи. Виждаме, че каквото кажем, след час избухва дезинформация. Задачата ни е да съберем съмишлениците и до дни да обявим формацията си, но компромиси няма да има. Министър Денков познавам отдавна и с удоволствие ще го поканим да е част от промяната, но той е отговорен и притеснен за учебната година и реши да е отново министър. Чуваме, че има всякакви, които говорят от наше име. Не им вярвайте. Ние ще говорим лично с всеки. Всякакви мисионери ходят напред-назад, не сме ги оторизирали„, подчерта Петков.

СВЪРЗАНИ НОВИНИ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ

7,907Феновекато
1,756Последователиследвам
11,740Абонатиабонирам
spot_img
spot_img
spot_img

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

%d bloggers like this: