-2.9 C
Бургас
четвъртък, януари 20, 2022

Кирил Петков : Първата ни стъпка да спрем корупцията в общините

Водачът на листата на „Продължаваме промяната” за Бургас  Константин Бачийски покрива всички критерии на политическия ни проект. Това заяви в Бургас  Кирил Петков.

„Родом е от Бургас, живее в Бургас, доста известен с неговите каузи.  А ние това, което правим , ходейки от град на град говорим за истинските проблеми , които ги интересуват. За Бургас имаме доста специфични и идеи , още докато бях министър на икономиката видях летището в Равнец, след тази среща има доста интерес, даже и вчера даже е имало среща с инвеститори с областния управител „

„Преди 5-6 години стартирах „Планът Бачийски”, в който Равнец беше една от основните точки- индустриална зона със статут на Свободна безмитна зона и собствено карго летище. За разлика от много други кандидати аз можа да кажа какво съм направил по тази тема. Общината искаше да закрие пистата и да я прави за озеленяване и спорт. Благодарение на хилядите бургазлии, които застанаха зад мен само за два дни събрахме над 3000 подписа , променихме ПУП-а за пистата в Равнец и в момента той  е отреден за писти.”

От „Продължаваме промяната „ обявиха, че тяхната първа стъпка е нулева корупция, както на национално , така и на местно ниво

„ Има доста работа за вършене , като се започне от промяна на ключови регулатори като  или са с изтекъл мандат както КЕВР или   не си вършат работата, до промяна в част от законодателната база , която да позволи всички тези течове и цялата тази корупция да спре  и парите да се насочат за нещо градивно”

Екипът на „Продължаваме промяната” се срещна с граждани на Бургас.

Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук