28.1 C
Бургас
четвъртък, юли 7, 2022

Кметът Димитър Николов поздравява всички бургаски социални работници

Кметът Димитър Николов поздравява всички бургаски социални работници по повод професионалния им празник – Световния ден на социалната работа.

„Уважаеми съграждани,

Отправям най-сърдечните си поздравления и благодарности към всички вас, които работите в социалната сфера по повод днешния ви професионален празник – Световния ден на социалната работа!

Вие сте хората, които всеки ден без умора и почивка раздавате състрадание и подкрепа на най-нуждаещите се в нашето общество. Затова приемете моята искрена благодарност за вашето себераздаване, неуморен и нелек труд. Социалната работа е тежка и отговорна, но въпреки трудностите, знам, че ви кара да се чувствате пълноценни и удовлетворени в края на работния ден, защото сте помогнали на най-уязвимите сред нас.

Община Бургас всяка година успява да подкрепя и развива предлаганите социални услуги. Макар и тежки, в последните години успяхме да разкрием много нови звена, в които ежедневно се полага грижа и подкрепа за нуждаещите се от помощ хора. Предоставяните в тях услуги са на високо професионално ниво, благодарение на вашите усилия и компетентност.

Затова ви благодаря от името на всички наши съграждани, на които помагате в делник и празник! Усилията, които полагате, отдавна са заслужили моето и на бургазлии уважение и признание!

Пожелавам ви да бъдете здрави и да продължавате със същия неизчерпаем хъс и устрем да дарявате с грижи, подкрепа и усмивки всички, които са в нужда! Нека усмивките им превръщат всеки ваш делник в празник!

Честит Ден на социалната работа!“.

Димитър Николов

Кмет на Община Бургас

7,907Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук