16 C
Бургас
сряда, 12 май, 2021
spot_img

Кметът на Несебър набеляза нуждаещите се от ремонт зони в Кошарица

Кметът на Община Несебър Николай Димитров и кметът на Кошарица Валентин Станков направиха обиколка на селото, за да набележат нуждаещите се от ремонт зони от  уличната инфраструктура и сградите- общинска собственост.

Г-н Димитров бе придружен от и инж. Динко Войнов – началник на отдел „Инвестиционно планиране, строителство и режими по организация на движението“, които набеляза основните мерки по ежегодните ремонтни дейности в населеното място.

Обстойно беше разгледани закритата спирка на градския транспорт в Кошарица, чиято сграда е обект на чести вандалски прояви. Поради тази причина се обмисля нейното  преобразуване в компютърна зала и прехвърлянето й към училището. Обсъдено беше  и състоянието  на централните и периферни улици в селището. Кметът на Кошарица направи предложения за ремонт на някои важни според него участъци от пътната инфраструктура.

Община Несебър извършва регулярна поддръжка на сградната си  и инфраструктурна собственост по населените места, като необходимите за това средства  са залегнали в строителната програма на общината. Планови ежегодни ремонти се извършват във всички селища без изключение.

СВЪРЗАНИ НОВИНИ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ

7,901Феноветекато
1,756последователиследвам
11,740абонатиабонирам
spot_img
spot_img
spot_img

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

%d bloggers like this: