21 C
Бургас
сряда, 12 май, 2021
spot_img

Кметът на Несебър прегледа състоянието на общинската собственост в Равда

Кметът на Община Несебър Николай Димитров посети Равда.Там заедно с  кмета на селото Андон Бакалов прегледаха състоянието на сградния общински фонд, пътната инфраструктура и зелените площи в населеното място.

Важна част от общинската политика за развитие на населените места са регулярните ремонтно-поддържащи дейности, средства за които община Несебър ежегодно залага в строителната си програма.

Равда е едно от селищата със  статут на курортно място и поради това е важна част от общия имидж на община Несебър като туристическа дестинация. И тази година в селището са предвидени ремонти на пътната настилка и тротоарите. Планирана е и поддръжката на зелените площи и засяване на летни цветя в парка и градините на селото и в крайпътните зелени площи.

Специално внимание бе обърнато на нуждата от спешни ремонтни дейности по една от пешеходните алеи, която е деформирана в следствие на слягане на почвените пластове.

Всички дейности по ремонт и поддръжка на публичните площи- общинска собственост в Община Несебър са част от усилията  на институцията  за създаване на приветлива и уютна среда за жителите и гостите на населените места.

Средства за ежегодни ремонти са заделени за всички селища на общината.

СВЪРЗАНИ НОВИНИ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ

7,901Феноветекато
1,756последователиследвам
11,740абонатиабонирам
spot_img
spot_img
spot_img

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

%d bloggers like this: