21.1 C
Бургас
сряда, юли 6, 2022

Когато любовта с пари се купува: Баща подари на сина си 20 имота в опит да му намери съпруга

Китайски баща дари на сина си 20 имота в отчаян опит да му помогне да си намери съпруга, предизвиквайки онлайн дебат относно вманиачеността на някои родители по това да задомят децата си.

Наскоро баща в китайската провинция Хъбей се появил на едно от традиционните места за сватосване в парк, за да търси съпруга за своя 24-годишен син. Той носел със себе нотариалните актове за 20 имота като вид зестра.

Местата за сватосване са обществени места, на които се събират родители с цел да намерят потенциални партньори за своите деца. Тези места се посещават и от професионални сватовници, които помагат на родителите да се свържат помежду си. Подобни места има в много големи градове и малки градчета в Китай.

В появило се в социалните медии видео се вижда розова чанта, в която има купчина документи, за които бащата твърди, че са нотариални актове за търговски имоти.

„Бащата не се хвалеше. Той просто искаше да демонстрира искреността си и да намери снаха с подобен статут,“ казва за Jimu News сватовница на име Уанг, която регистрирала данните на бащата за евентуални бъдещи срещи.

7,907Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук