2.1 C
Бургас
сряда, 1 декември, 2021

Мая Манолова откри кампанията на „Изправи се! Мутри вън!“ в Бургас

Оттук до изборния ден ще направим една много позитивна кампания, защото всички сме запознати със скандалите, корупцията и модела „Борисов”, заяви водачът на листата за Бургаска област Живко Табаков

„Изправи се! Мутри вън” откри предизборната си шатра, с което даде официален старт на кампанията си за парламентарни избори в Бургас. Тя се намира на улица „Богориди”, в близост до Часовника, и там всеки желаещ ще може да се запознае с програмата на коалицията.

„Оттук до изборния ден ще направим една много позитивна кампания, защото всички сме запознати със скандалите, корупцията и модела „Борисов”. Увереността ни като коалиция „Изправи се! Мутри Вън” идва от програмата, която ние всички сме създали. Програмата, която стига до малките хора, програма, която е за надграждане и постигане на повече за България”, заяви водачът на листата за Бургаска област Живко Табаков.

Председателят на гражданската платформа „Изправи се. БГ” Мая Манолова заяви, че листата е резултат от поет ангажимент към обществото.

„Това е една млада, професионална и гражданска листа. Стартът на тази кампания е началото на края на „модела на чекмеджето” на Борисов. Срещу този модел ние представяме нашата алтернатива и тя е нашият план за незабавна закрила на обикновените хора в България. Основното за този план е, че парите вече няма да следват премиера с неговия джип, а ще следват всеки български гражданин”, каза още тя.

Като основни приоритети в управленската си програма Манолова посочи повишаването на доходите на българите, преизчисляването на пенсиите, подкрепа за малкия и средния бизнес, зелени политики, борбата с монополите, бързите кредити, колекторските фирми, реформи в правосъдната система.

„Ясно е защо Борисов иска да остане на власт – в България предстои да влязат 30 млрд. евро. Тези пари трябва да бъдат използвани за възстановяване на икономиката, за превръщане на българските граждани в хора, които имат европейски доходи, за постигане на конкурентноспособност на българските фирми. Истината е, че с тези пари трябва да бъдат възстановени най-пострадалите от Ковид отрасли – туризмът и транспортът. В плана, който Борисов представя за устойчивост и възстановяване, няма никаква подкрепа нито за туризма, нито за транспорта. А ако това не се случи наистина, ще бъдат загубени десетки и стотици хиляди бизнеси и работни места. Призовавам Борисов да не внася този план до изборите, а след това ние ще го променим, така че не просто да бъдат похарчени едни пари, а да променят България”, подчерта Манолова.

„Важно е да разберем, че България се управлява от една двуглава змия. Едната политическа глава е ГЕРБ, а другата – икономическата – ДПС. От избирателите зависи на този модел да бъде сложен край и колко време ще отнеме това. Призовавам всички да заложат на млади хора с доказани дела, за да изгоним диктатора Борисов”, бе категоричен един от лицата на протестите и част от листата на „Изправи се! Мутри вън!” Асен Бонджев.

„В навечерието на 8-ми март се радвам изключително много, че участвам в една коалиция, където водещи фигури са две жени – Мая Манолова и Татяна Дончева. Заложете на жените, няма да объркате! В нашата кампания няма да видите да се раздават сакенца, нито пачки в джобовете на сакенцата”, каза вторият в листата Драгомир Ошавков.

Ето и кои са кандидатите в бургаската листа:

Ето и кои са кандидатите в бургаската листа:1. Живко Иванов Табаков – експерт в туризма

2. Драгомир Георгиев Ошавков – адвокат

3. Здравко Янакиев Василев – предприемач

4. Цветелин Георгиев Георгиев – бизнесмен

5. Габриела Христова Гоцкова – филолог

6. Николай Тодоров Тодоров – финансов мениджър

7. Красимир Павлинов Петров – търговец

8. Стоян Демирев Грозев – икономист

9. Теодор Руслан Шейков – адвокат

10. Юлияна Недялкова Мръчкова – биотехнолог

11. Александър Георгиев Йорданов – IT специалист

12. Георги Янакиев Янчев – бизнесмен

13. Костадин Евгениев Андонов – търговец

14. Яна Неделчева Николова – търговец

15. Живко Събев Куцаров – икономист

16. Ярослав Николаев Коюмджиев – журналист

17. Ивайло Георгиев Илиев – консултант

18. Людмил Пламенов Илиев – ветеринар

19. Мария Николова Желязкова – финансист

20. Павел Димитров Джованов – художник

21. Илия Йовков Петков – търговец

22. Пламен Делев Делев – инженер лесовъд

23. Мария Борисова Лазева – медицинска сестра

24. Ангелина Кирова Мерджанова – педагог

25. Боряна Георгиева Тодорова – хотелиер

26. Димка Георгиева Иванова – инженер

27. Гергана Неделчева Георгиева – счетоводител

28. Асен Любомиров Бонджев – предприемач

Политическа реклама

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

СВЪРЗАНИ НОВИНИ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ

7,907Феновекато
1,756Последователиследвам
11,740Абонатиабонирам
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

%d bloggers like this: