29.1 C
Бургас
вторник, юли 5, 2022

Мусала Софт е носител на признанието „Excellence in innovation” от „Иновативно предприятие на годината 2020“

Мусала Софт е финалист в Националния конкурс „Иновативно предприятие на годината 2020“ в категория Иновационен мениджмънт и носител  на марка „Високи постижения в иновациите“. Конкурсът е организиран от фондация „Приложни изследвания и комуникации“ (http://www.arcfund.net/) и се провежда под патронажа на Президента на Републиката Румен Радев.

С марката „Високи постижения в иновациите“ се отличават върхови постижения, въздействие и ефективност на иновативни решения, разработени от български предприятия. Мусала Софт тази година идва за иновации в политиките за хората.

 „Ядрото на нашия бизнес е иновации в най-горещите технологични области като облак, изкуствен интелект, интернет на нещата. Разработваме продукти и услуги с висока добавена стойност за клиентите ни, с много от които сме партньори от 10+ години, сред тях са IBM, VMware, SAP, Deutsche Telekom, Commerzbank, Perkin Elmer. Виждаме бъдещето в комбинаторните иновации, създаващи гъвкава сплав от технологии, бизнес знание, процеси и хора за постигане на все по-добри резултати. Безспорно хората са най-важната част от този микс и затова сме още по-щастливи, че получаваме поредното признание в тази област.“

Мусала Софт е носител на титлата „Иновативно предприятие на годината“ в конкурса през 2014 за иновации в R&D.

Националният конкурс „Иновативно предприятиеотличава български предприятия, които са приложили успешно в практиката си иновации или български научни достижения, трансформирайки дейността си и постигайки траен икономически ефект. Конкурсът е признат от Европейската комисия за най-добра национална практика за популяризиране на иновативното развитие.

7,907Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук