20.4 C
Бургас
понеделник, 29 ноември, 2021

Николай Димитров стана „Кмет на годината“

Градоначалникът на Община Несебър Николай Димитров спечели приза „Кмет на годината 2021“. Организатор на конкурса е сайта Kmeta.bg и вестник КMETA.bg и техният собственик Боян Томов. Това са медии, които отразяват работата на всички общини в страната.

„С гордост и благодарност към вас споделям една от най-ценните получавани награди досега от момента, в който сте ми гласували доверие за първи път. Днес е специален ден не само за мен. Този приз е уважение към труда и усилията на цялата Общинска администрация.
Несебър е най-предпочината туристическа дестинация в България, а по последни статистически данни се нарежда и на 3-о място по прираст на населението след най-големите градове София и Пловдив. Тези факти говорят за екипната работа, която стои зад развитието на Общината.
Бих искал да благодаря на организаторите на “Кмет на годината” и насърчаването на добрата работа в българските общини. На всички гласували и на своя екип. Специално благодаря на своята съпруга, която е неизменно до мен в живота ми. И не на последно място – на жителите на община Несебър, които стоят зад успеха й.
Такива моменти са особено стимулиращи за мен. Те се случват рядко, но са толкова знакови и ценни, че те зареждат с мотивация и хъс за дълго време напред. Преди 2 години по същото време вие ме подкрепихте в работата ми. Заедно написахме история. Днес отново усетих вашия гръб. Тази награда ме вдъхновява да продължа да работя по най-добрия начин за развитието на Община Несебър. Но тя нямаше да бъде възможна без вас“, написа във Фейсбук кметът на Несебър.

СВЪРЗАНИ НОВИНИ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ

7,907Феновекато
1,756Последователиследвам
11,740Абонатиабонирам
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

%d bloggers like this: