16.1 C
Бургас
вторник, 15 юни, 2021

Окончателно! Проф. Севдалина Турманова е водач на листата на ГЕРБ Бургас/снимки/

Проф. Севдалина Турманова- зам. областен управител на Бургаска област, е водач на листата на ГЕРБ Бургас за общински съветници. Това потвърди областният лидер на партията Димитър Бойчев, който регистира листата днес в 12 ч. в ОИК Бургас, придружен от общинския ръководител и депутат Иван Вълков и общинския съветник и имиджмейкър Калояна Живкова .

Към този момент това, което мога да ви кажа е, че водач на листата е проф. Севдалина Турманова. Листата има приемственост, но има и много нови лица, които не са партийни членове на ГЕРБ. За моя прията изненана лицата, които са наистина доказани професионалисти в своята област приеха да бъдат в листата. Със своя житейски опит , със своята професионална реализация те могат да бъдат само в полза за развитието на общината. Очакването ни е да има една наистина позитивна кампания, конкуренцията да прерастне в добри идеи за развитето на Бурга. Това е което всички общински съветници и общинската администрация и кметът се стремят като жители на тази област„, заяви Димитър Бойчев.

По думите на Димитър Бойчев кампанията ще мине под определeно мото, но слогънът ще стане ясен при регистрацията за кмет и листата за общински съветници.

По време на регистрацията в залата се появи и общинският съветник от групата „Заедно за Бургас“ Георги Дражев, който побърза да уточни ,че не е в листата на ГЕРБ.

СВЪРЗАНИ НОВИНИ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ

7,907Феноветекато
1,756последователиследвам
11,740абонатиабонирам
spot_img
spot_img
spot_img

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

%d bloggers like this: