26.1 C
Бургас
петък, 17 септември, 2021

Първанов и Коджабашев в Средец: Изборите се превърнаха във война, не се страхувайте – гласувайте

 „Бил съм безброй пъти в Средец. Със сантимент мога да кажа, че оттук започна моята политическа кариера. Няма да забравя никога срещите си с хората в областта. Няма да забравя и изборите тук, първите за нас, донесоха на нашата листа 7 депутати от 12. Тук съм, за да подкрепя листата на АБВ и цялата активност на партията в региона и председателя Антон Коджабашев, както и да подкрепя Иван Кичев. В него лице виждам солидния, истинския мъж в политиката, от който имаме нужда. Не казвам това от куртоазия – тези хора са доказани, спортисти, истински хора. Нямам съмнение, че това е по-добрия кмет. Няма да ви надъхваме с идеология. В неделя ни предстои прагматичния избор – избор за по-добрия кмет. За добрия стопанин на общината.“ Това обяви в Средец президентът Георги Първанов, който заедно с областния лидер на АБВ Антон Коджабашев, водачът на листата със съветници на партията Петър Заберски и кандидат-кметът от БСП Иван Кичев се срещна с жителите на странджанската община.

„Знам от опит – обиколил съм всички общини в България. Където и да съм бил, няма значение от цвета на кмета. Важното е кметът да бъде стопанин. При все, че властта беше тяхна, те не успяха да използват ресурсите. Да реализират парите, които можеше държавата да отдели, за да направят общините едно по-добро място за живеене. Средец не е лесна община, предвид територията и многото населени места. АБВ има програма за развитие на Българското село. Тя мина през МС, влезе в Парламента, но не се прие. Защото това изисква пари, а това означаваше, че ще имаме развитие на всички малки населени места“, каза Първанов.

„Щастлив съм, че най-накрая намерихме най-правилния човек, който да оглави клуба ни в Средец – това е Петър Заберски. Ние подкрепяме кандидата на БСП за кмет – Иван Кичев, който е най-достойната кандидатура. Предстоят ни избори. Където и да отида срещам един и същи проблем – и това е страха у хората. Виждал съм как се провеждат избори в чужбина. Хората са щастливи, като на празник, а тук изборите се превърнаха във война. Ние сме истинските приятели на Средец. Не се страхувайте и гласувайте“, каза от своя страна Антон Коджабашев.

В Средец АБВ представи листа с кандидати за общински съветници и подкрепи кандидата за кмет на Българската социалистическа партия Иван Кичев. „Той е много ценен човек. На него може да се има доверие. Това е човек, който поне мен, не е излъгал никога. Уважавам всички опоненти, които са срещу него. Тези избори са спортна битка за мен. Имал съм много такива. Гласувайте с бюлетина 14 за АБВ и кандидатите им за съветници и с бюлетина 76 за кандидат-кмета Иван Кичев“, каза Петър Заберски, водачът на листата с кандидати за общински съветници на АБВ.

„Имаме различия между АБВ и БСП на национално ниво. Но на местно ниво надделя единомислието и приятелството. Излизаме обединени срещу коварен противник, успял да наложи мракобесната политика на ГЕРБ и в община Средец. Това е политика на натиск върху бизнеса, купуване на гласове, всяване на страх. Вярвам в жителите на Средец“, сподели и Иван Кичев по време на срещата.

Политическа реклама. Купуването и продаването на гласове е престъпление!

СВЪРЗАНИ НОВИНИ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ

7,907Феновекато
1,756Последователиследвам
11,740Абонатиабонирам
spot_img
spot_img
spot_img

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

%d bloggers like this: