18 C
Бургас
петък, март 5, 2021

Първи официален трейлър на БГ лентата „В сърцето на машината“: Пак чуваме трудно, но изглежда добре

Дългоочакваният трейлър на новия български филм „В сърцето на машината“ е вече тук, обещавайки да ни разкаже разтърсваща история.

Лентата на Мартин Макариев, освен с впечатляващ актьорски състав, приковава вниманието със сюжет, вдъхновен от истински събития, случили се в България в края на 70-те. Група затворници, работещи на облекчен режим, започват обичайно деня си в един от цеховете на завод „Кремиковци“. Те дори не предполагат, че една странна случка ще преобърне животите им завинаги.

Героите, осъдени за тежки престъпления , тотално изрязани като гангрена от обществото, в рамките на едва няколко часа преминават през буря от физически и емоционални ситуации, което ще донесе на душите им неочакван катарзис.

„В сърцето на машината“ е филм за сложността на човешката природа, вечно блуждаеща между ужасяващото и прекрасното. Историята за звяра, превърнал се в човек. А човечността може да се роди на най-неподозираното място.

Ярките, вълнуващи образи ще оживеят пред нас в лицата на най-обичаните български актьори: Христо Шопов, Ивайло Христов, Юлиан Вергов, Александър Сано, Христо Петков, Стоян Дойчев, Владимир Зомбори и Башар Рахал, а към тях се присъединява и македонската театрална и кино звезда Игор Ангелов.

Музиката е дело на композитора Виктор Стоянов, който е работил с великия Ханс Цимер в множество международни проекти.

Очакваме ви пред големия екран през есента на 2021 г. за истинско кино изживяване: „В сърцето на машината“ за пръв път ще предостави на родната ни публика възможността да гледа български филм в 4K с уникални картина и звук (в киносалоните, които поддържат този формат).

Продукцията се реализира от компанията „Форуърд Пикчърс Ентъртейнмънт“ с продуценти Александър Пенев и Мартин Макариев и се разпространява от „Силвърнойз“ на Александър Сано.

СВЪРЗАНИ НОВИНИ

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ

7,874FansLike
1,756FollowersFollow
11,740SubscribersSubscribe

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ