23.8 C
Бургас
петък, май 20, 2022

Председателят на ПП „Средна европейска класа“ Георги Манев обяви оттеглянето си от политиката

Председателят на ПП „Средна европейска класа“ Георги Манев обяви, че се оттегля от активна политическа дейност и освобождава ръководния пост, който заема.

Манев мотивира решението си с това, че предприема тази стъпка, за да даде път на своите по-млади колеги от ръководството на партията, които да доразвият и надградят идеите му.

За 14 години със своя екип от съмишленици той създаде, разви и наложи партията като изразител и защитник на интересите на една от най- активната и инициативната част от българското население.

 „С работата си като председател на ПП „Средна европейска класа успях да направя така, че в България започна да се обръща все повече внимание на малкия и среден бизнес, започна да се говори все повече за създаване на българска средна класа с европейски стандарт на живот“ – сподели на финала на своята политическа кариера досегашният лидер на партията.

Георги Манев упълномощава своя заместник Константин Бачийски да представлява ПП СЕК до провеждане на редовния конгрес на 9 октомври.

Конгресът е насрочен преди три месеца и случващата се смяна в партийното ръководство е резултат на добре обмислено решение.

 „Оттеглям се от активна политическа дейност на 54 години с чувство на изпълнен дълг, но винаги ще помагам с каквото мога на моите млади колеги от Изпълнителния комитет на ПП „Средна европейска класа“ – сподели Георги Манев.

7,907Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук