22.7 C
Бургас
неделя, май 22, 2022

Продължава изграждането на инфраструктурата в несебърския кв. „Черно море“

След приключване на първия и втория етап от изграждането на тротоарната мрежа в комплекс „Черно море“, Община Несебър ще започне реализацията на третия етап   от строителството на тротоарите. Четвъртият етап, за който тече процедура по избор на изпълнител, ще включва  и оформяне на    велосипедните алеи,  заложени  в  инфраструктурните  проекти на най-новия квартал на Несебър.

Едновременно с това се извършва строителство на тротоари и по улицата, водеща към  входа на НСА. Предстои  монтиране на улично осветление.

Тази улица се характеризира с висок трафик на пешеходци и автомобили, особено през летните месеци, защото осигурява най-прекия достъп до плажа за жителите и гостите на к-с „Черно море“. С реализацията на обособена пешеходна зона ще се гарантира сигурността на движение и  комфорта на жителите и туристите в тази част на града.

Изпълнението на инфраструктурните обекти от градската среда и облагородяването на пространствата с  публично  предназначение са важна част от планове на общината за развитие на селищата на нейната територия. –

7,907Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук