17.1 C
Бургас
петък, 15 октомври, 2021

„Продължаваме промяната“ регистрира компактна, но силна листа за изборите в Бургаско

Константин Бачийски повежда листата на „Продължаваме промяната“ в Бургаски многомандатен избирателен район. На второ място застава разпознаваемо в града лице – Христо Симеонов, който участваше в последните избори за европейския парламент и събра изключителна подкрепа с едномесечната кампания, която направи. Трети в листата на ПП е Димитър Ташев, а след него е Стоян Царев.

Към момента Христо Симеонов, който се появи изненадващо в листата на „Продължаваме промяната“ преподава в бургаската IT гимназия в „Меден рудник“. Симеонов е дългогодишен преподавател по английски език. На изборите за европейски парламент се яви като независим кандидат, а през 2019 година се кандидатира за общински съветник в листата на Константин Бачийски.

„Събрали сме само професионалисти. Значение има само дали имаме желание да променим България а ние вярваме, че можем да го направим. Дали сме заявка да променим страната към по-добро“, коментира лидерът на СЕК Константин Бачийски.

Листата с 12 души

Повечето от включените в нея нямат партийна принадлежност – едно от изискванията за включването на кандидатите за народни представители в нея.

СВЪРЗАНИ НОВИНИ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ

7,907Феновекато
1,756Последователиследвам
11,740Абонатиабонирам
spot_img
spot_img
spot_img

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

%d bloggers like this: