32.1 C
Бургас
вторник, 3 август, 2021

Радан Кънев: За първи път интелигенцията на Бургас има един достоен кандидат за кмет /видео/

Евродепутатът Радан Кънев  подкрепи кандидата за кмет на Бургас и листата  за общински съветници от  „Демократична България” , която е обединение на национално ниво между ДСБ, ДаБГ и „Зелените „ . Той заяви, че задачата му  е твърде лесна защото кандидатът за кмет на „Демократична България” Иво Баев няма нужда от представяне , а биографията му говори достатъчно за него. Иво Баев е син на големия български художник Георги Баев и адвокат с дългогодишна практика.  

Радан Кънев- евродепутат от „Демократична България” – За първи път откакто аз активно се занимавам с политика  бургазлии и интелигенцията на Бургас имат един достоен кандидат  и своята достойна листа, хора, за които да гласуват без съзнания за компромиси със съвестта си , без съзнание, че избират най-малкото зло , а напротив, че гласуват за кмет  и за общински съветници за свои изявени представители. Хора, които винаги са приемали като част от себе си  

Иво Баев- кандидат за кмет на  Бургас  от „Демократична България” – Мога  да обещая три  неща . Да бъда честен в работата си, ако бъда избран в общинския съвет или за кмет , да бъда безкомпромисен , когато става дума за компромиси, които касаят развитието  и просперитета на Бургас  и качеството на живот и да бъда безпощаден към всички тези, които ще се опитват да крадат от публичните средства , които също са парите моите, неговите , вашите.

Според кандидата за общински съветник , бизнесменът Димитър Найденов е време в политиката да влязат достойни хора, защото в момента  властта, както на национално, така  и на местно ниво е достъпна за хора с нечисти биографии.

Димитър Найденов- кандидат за общински съветник от  „Демократична България”  Моето участие в надпреварата за общински съветник е провокирано от създалото се в мен впечатление в последните години, че към властта все по-често забелязваме да се стремят хора със съмнително, понякога  и криминално минало .Това неслучайно явление се дължи на самите нас защото ние прекалено дълги години абдикирахме от нашата важна роля от изграждането на гражданското общество и позволихме прекалено дълго време на власт да стоят хора , за които има фрапиращи случаи на корупция .

Иво Баев обеща да бъдат безкомпромисна опозиция в бъдещия  общински съвет.

 Ще им развалим спокойствието , ще им развалим корупционните схеми, ще се борим за това  Бургас да вижда какво прави властта,  бургазлии да знаят как се харчат техните пари .Аз лично съм дипломатичен покрай дългата ми адвокатска работа и знам, че мога да бъде човекът не разединява, а обединява.

Беше представена листата на „Демократична България”, в която влизат хора със сериозен професионален опит . След Иво Баев в листата са Даниела Божинова от „Зелените” ,  в нея има много лекари, проектанти, еколози,  бизнесмени, режисьори.  Те отговаряха на въпроси на гражданите за бъдещото на Бургас. Срещата продължи в неформална обстановка на чаша вино.

Коалиция „Демократична България – обединение“ е с № 66 в бюлетината за местните избори.

Политическа реклама

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

СВЪРЗАНИ НОВИНИ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ

7,907Феновекато
1,756Последователиследвам
11,740Абонатиабонирам
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

%d bloggers like this: