0.1 C
Бургас
сряда, 1 декември, 2021

Саватева провери как върви ремонта на пътя Царево – Малко Търново

Народният представител от ГЕРБ Диана Саватева провери как върви ремонта на пътя Царево-Малко Търново в рамките на приемния си ден в странджанската община. Ремонтните дейности в момента обхващат цялата отсечка от разклона за с. Българи до местността Папазова нива, която е в най-лошо състояние. Работата на пътя продължава момент, като вече са рехабилитирани близо 6 км.

В Малко Търново бургаският депутат обсъди с кмета Илиян Янчев и представители на общината темата за проблемите с транспорта по малките населени места. „В течение сме със ситуацията още от самото начало, с колегите ми народни представители от ГЕРБ-Бургас водихме разговори с кметовете на засегнатите населени места. Срещи бяха проведени и в столицата със ангажираните по казуса институции. На 7 февруари министър-председателят Борисов разпореди на Министерството на транспорта, информационните технологии и съобщенията да извърши проверка как се отпускат субсидии за превоз на пътници по нерентабилни автобусни линии в слабо населени планински и гранични райони в страната. Имаме уверението на правителството, че отдалечените населени места няма да останат без транспорт. Ще се работи и в посока начина на субсидиране на транспортните схеми“, коментира Диана Саватева.

Тя подчерта по време на срещата си с кмета на Малко Търново, че до този момент не е имало проблем или сигнал към колегите й от ГЕРБ-Бургас, на който да не е обърнато внимание. В рамките на приемния си ден бургаският депутат посети и пенсионерски клуб „Преображение“. Саватева се запозна с дейността на двата фолклорни състава към него, представена от председателя Мара Георгиева. Саватева коментира възможността да съдейства на възрастните дами за нови носии.

СВЪРЗАНИ НОВИНИ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ

7,907Феновекато
1,756Последователиследвам
11,740Абонатиабонирам
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

%d bloggers like this: