21 C
Бургас
сряда, 12 май, 2021
spot_img

Слънчев бряг“ АД и „Съюз на собствениците“ Слънчев бряг с общо рекламно видео

„Слънчев бряг“ АД и „Съюз на собствениците“ Слънчев бряг с общо рекламно видео на най-големия туристически комплекс у нас. Идеята за изработване и разпространение на видеото е на „Съюз на собствениците“ Слънчев бряг и „Слънчев бряг“ АД, а самият клип е реализиран от продуцентска компания „Междинна станция“. „Партньорството ни с „Междинна станция“ бе най-логичният избор.

Именно те са продуценти на един от най-успешните сериали в последните години у нас, сниман в комплекса, а и отлично познават спецификите на Слънчев бряг“, обяснява Пламен Копчев, председател на съюз на собствениците на хотели. 

Видеото показва основни локации от Слънчев бряг. Плажът, който е известен с широката и дълга ивица, голяма част от хотелите на първа линия, водни атракции и забавления, нощния живот, който често е определян като „парти на световно ниво“, както и забележителности от Стария град на Несебър, който е в непосредствена близост до комплекса. „Слънчев бряг и Несебър са част от общ туристически продукт. Голяма част от посетителите на Слънчев бряг не пропускат да посетят и Стария град Несебър, неизменна част от списъка на световното културно и природно наследство на ЮНЕСКО“, казва Златко Димитров, изпълнителен директор на „Слънчев бряг“ АД. 

Основното послание е „Избери свободата си. В Слънчев бряг има от всичко за всеки“. „Идеята е, че посланията от видеото кореспондират с реалните условия за туризъм в курорта. Хората, които сме ангажирани с този продукт, знаем, че Слънчев бряг е многолик комплекс и традиционно всяка година е посещаван от различни групи туристи. Такива, които търсят семейна почивка, през тези, които оценяват предимствата на плажовете, до туристи, които идват с цел забавление денем и нощем“, обобщава Теодор Пастармаджиев, член на УС на „Съюз на собствениците“ Слънчев бряг.

Обръщаме специално внимание, че клипът, с включените кадри, може да бъде използван за рекламиране на курортен комплекс Слънчев бряг в интернет. Кадрите не могат да бъдат използвани за телевизионно излъчване.  

СВЪРЗАНИ НОВИНИ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ

7,901Феноветекато
1,756последователиследвам
11,740абонатиабонирам
spot_img
spot_img
spot_img

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

%d bloggers like this: