19.1 C
Бургас
неделя, 20 юни, 2021

Студенти по педагогика почистиха кея до Фара в Бургас

В Яхтклуб „Черноморец Бургас“ е Ден на отворените врати. Гостуват ни студенти по педагогика от университет „Проф. д-р Асен Златаров”, които по собствена инициатива почистват зоната около морския фар в града. Тази инициатива е част от практическото им обучение – „Бъди добротворец“. 

Днес, на Разпети петък, от 10 до 17 часа ветрохдците от Яхтклуб „Черноморец Бургас“ организират за гражданите и гостите на града морски празник, който включва: запознаване отблизо с яхтите, ветроходна демонстрация в морето, кафе в клуба сред купите и медалите, завоювани на престижни международни регати, представяне на възможностите, които предлага детската ветроходна школа, настроение и приятни емоции за малки и големи на Морска гара в зоната около Фара край вълните и мачтите.

  Освен, че ще почистят около емблематичния Бургаски фар, студентите по педагогика от университет „Проф. д-р Асен Златаров” ще научат какви са възможностите да помагат като спортни доброволци при провеждането на състезания и други събития на Яхтклуб „Черноморец Бургас”. Участието им в деня на отворени врати е тяхно практическо обучение по инициативата „Бъди добротворец”. На брега на морето бъдещите педагози сами ще усетят каква е идеята на доброволчеството и какво е чувството да даряваш труда си, за да направиш нещо полезно за околната среда и за спорта.

СВЪРЗАНИ НОВИНИ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ

7,907Феноветекато
1,756последователиследвам
11,740абонатиабонирам
spot_img
spot_img
spot_img

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

%d bloggers like this: