27.1 C
Бургас
четвъртък, юли 7, 2022

„Талантино“ предупреждава: Страстта може да бъде много опасна!

Психопат – сериен убиец и жертва – психолог, разказват една история. История, в която истината и лъжата са винаги на тънка и опасна граница. В търсенето на причината, която ги е довела до тази екстремна ситуация, ролята на палач преминава от ръка на ръка и това, което изглежда като предсказуем край, търпи обрат след обрат. Трябва ли да превърнем живота си в една трагична история, за да го разберем? Ще получи ли психопата желаната си терапия или ще вземе поредната си жертва?
Прекрасната драматургия на Жорди Галсеран „Верига от думи“ (превод: Нева Мичева) ще въведе зрителя в обърканите животи на героите по най-реалистичния начин. Множество въпроси ще изникват в съзнанието, а наситеният с напрежение сюжет ще държи публиката на нокти до самия край. Страховете, дълбоко скритите тайни и мистерии обгръщат целия сюжет и дават гаранция за един качествен психотрилър. Актьорите – Стефан Василев и Таня Памукчиева ще вкарат магията на театъра по един напрегнат, страстен и жесток начин.
Премиерата на „Верига от думи“ (превод: Нева Мичева) може да гледате на 14.12.2021 от 19:00 часа на сцената на Куклен театър – Бургас.
Билети на касите на Часовника и Операта.

7,907Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук