12 C
Бургас
петък, 5 март, 2021

В края на юни пускат Обхода на Поморие /видео/

В края на месец юни Обхода на Поморие трябва да е готов. Това заяви премиерът Борисов, който инспектира строежът на 5 км. отсечка. Пътят трябва да свърже магистрала „Тракия” с четирилентовия път за Слънчев бряг и да се избегне трафика за Поморие.

Става много хубаво. Ще сте много доволни, само още 30 дни. Надявам се като дойдем да пуснем пътя да стартираме и следващия Лот до магистрала „Тракия”, защото ако вкараме този трафик в Бургас няма да е много добре. Така че едновременно с довършването на тази отсечка планът ни е да стартираме и трафикът да се изведе директно на АМ „Тракия”, така че старият път да се ползва от хората на Бургас или тези, които отиват на Юг, а тежкият трафик Слънчев бряг, Обзор, Бяла да отива директно за магистралата”, заяви Борисов.

Това  е много добра новина, че в края на юни пътят ще бъде готов и ще бъде пуснат, защото ще даде глътка въздух на целия регион. От Летище Бургас до най-големия ни комплекс ще се стига за 15 минути. Отделно ще се облекчи трафикът, който минава през Поморие и ще облекчи нашите туристи. Така че това  е много добра новина преди  началото на туристическия сезон”, коментира кметът на Поморие Иван Алексиев.

СВЪРЗАНИ НОВИНИ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ

7,874Феноветекато
1,756последователиследвам
11,740абонатиабонирам

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ