21 C
Бургас
сряда, 12 май, 2021
spot_img

В неделя затварят за асфалтиране кръстовището „Демокрация“ – „Дунав“ – „Копривщица“

Дейностите за полагане на втория износващ пласт асфалт по реконструирания бул. „Демокрация“ продължават в неделя, 25 април. Тогава, от 08:00 до 19:00 ч., ще се работи на кръстовището „Демокрация“ – ул. „Дунав“ – ул. „Копривщица“. За целта булевардът ще бъде затворен напълно за движение в двете посоки в участъка от кръстовище бул. „Стефан Стамболов“ – бул. „Демокрация“ до кръстовище бул. „Демокрация“ – „Сан Стефано“.

За обслужване на гражданите, живеещи в района, заключен между бул. “Демокрация“, ул. “Васил Петлешков“, ул. “Тодор Каблешков“, ул. „Карлово“ и ул. „Копривщица“, се налага реорганизация на движението по ул. „Карлово“, в участъка от ул. „Калофер“ до ул. „Копривщица“. Движението там се променя от еднопосочно в двупосочно. В тази връзка е необходимо живеещите в посочения участък на ул. „Карлово“ да освободят пътното платно от паркирани автомобили в неделя.

Община Бургас се извинява за причиненото временно неудобство. Използвайте обходни маршрути!

Заради предстоящото асфалтиране „Бургасбус“ ще промени маршрутите на някои линии от градския и междуселищен транспорт само за 25 април, неделя. Автобусите по линии 15, Б11 и Б12 ще пътуват, както следва:

– ….бул. „Демокрация“ – ул. „Сан Стефано“ – бул. „Стефан Стамболов“……,

а тези по линии 3, 6, 32, Бургас – Българово, Бургас – Горица:

– ……….- ул. „Сан Стефано“ – бул. „Стефан Стамболов“……,

В рамките на деня спирките на бул. „Демокрация“ – „Сан Стефано“ (в посока УМБАЛ Бургас), „Дунав“ (двупосочно) и „Демокрация“ (двупосочно) – няма да бъдат обслужвани. Линии 15, Б11 и Б12 ще ползват спирки „Оборище“ и „Стефан Стамболов“ /пред Механотехникума/, а линии 3, 6, 32, Бургас – Българово, Бургас – Горица – директно спирка „Стефан Стамболов“, като ще пропускат и спирка „Оборище“.

СВЪРЗАНИ НОВИНИ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ

7,901Феноветекато
1,756последователиследвам
11,740абонатиабонирам
spot_img
spot_img
spot_img

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

%d bloggers like this: