10 C
Бургас
вторник, 20 април, 2021

В Созопол откриха изложението „За Туризма от А до Я“ /видео/

За първи път Созопол е домакин на Туристическо изложение „За Туризма от А до Я“.  Преди старта на сезона фирми от туристическия бранш и посетители ще могат да разгледат щандовете на изложителите и да се запознаят отблизо с най- новите и качествени стоки, продукти и услуги, необходими за  подготовката на един туристически обект за  лятото. Туристическото изложение беше официално открито от кмета на Созопол Панайот Рейзи, Организаторите на туристическото изложение не случайно са избрали Созопол за втора локация на бизнес форума, който има вече шестгодишна история. Освен динамичното развитие на града в сферата на туризма, Созопол дава възможност за контакти и с туристическия бизнес от близките туристически центрове -Приморско и Царево.

Над 50 фирми участват на изложението, а домакини на бизнес форума е Военноморски клуб – Созопол, който предоставя отлични условия на изложителите  на двата етажа на сградата.

Изложението – договаряне е Бизнес ту Бизнес и ще съдейства на представителите от туристическия бранш максимално динамично да установят  бизнес контакти с точните партньори, икономия на време и възможност за експедитивно договаряне.

СВЪРЗАНИ НОВИНИ

Leave a Reply

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ

7,874Феноветекато
1,756последователиследвам
11,740абонатиабонирам
spot_img
spot_img
spot_img

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

%d bloggers like this: