21.1 C
Бургас
сряда, юли 6, 2022

Възстановяват „отворените врати“ в родилното отделение на УМБАЛ Бургас

След дълго прекъсване заради ковид-пандемията, Дните на отворените врати в Родилно отделение на УМБАЛ Бургас се възстановяват от днес и ще се провеждат отново всяка сряда. Инициативата е предназначена за бъдещите майки и цели да ги запознае с условията, по които протича раждането в УМБАЛ Бургас – всяка стъпка от приемането, до изписването. Всяка от тях може да дойде, да получи списък с необходими вещи и документи за раждането, да разгледа отделението, да зададе своите въпроси на екипа. Татковците също са добре дошли.

Предварително записване не е необходимо. Желаещите се събират всяка сряда от 13 ч. на входа на Родилно отделение (намира се на гърба на Хирургическия корпус, вдясно по естакадата). Те ще бъдат посрещнати от старшата акушерка Руска Ганчева, която ще ги придружава през цялото посещение.

Специалистите в Родилно отделение в УМБАЛ Бургас напомнят, че жените в напреднала бременност (след осмия месец) могат да се възползват от измерване на тонове, независимо от това къде посещават женска консултация и кой акушер-гинеколог следи бременността им. Необходимо е само записване на час на тел. 056 894-923. Цената е 10 лв. Тоновете се измерват в приемния кабинет до входа на Родилно отделение, всеки ден до 12.30 часа.

7,907Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук