29.1 C
Бургас
сряда, юли 6, 2022

Явно е било модерно да си облизваме бъканите с бацили телефони. И някой е направил много пари от това

Apple е компания, която сме свикнали да асоциираме с някои от най-впечатляващите иновации в технологичния сектор.  Компанията представи първия модерен смартфон, но също гласовата услуга Siri, часовниците Apple Watch и промени дизайна на съвременните слушалки. Това са само част от продуктите, с които Apple изпреварва конкуренцията.

Ако използвате устройство от iPhone или iPаd серията имате достъп до едни от най-добрите софтуерни технологии в глобален мащаб. Аpp Store се развива постоянно и има съществена роля за популярността на Apple в мобилната индустрия. Още преди десетилетие собствениците на iPhone можеха да се забавляват с приложение с името iBeer.

Както името подсказва софтуера възпроизвежда визуализация, който кара екрана на смартфоните да изглежда като пълна халба с пенливата течност. Заглавието се превърна в голям хит и предизвика одобрението на милиони потребители още в първите години на App Store.

Всъщност iBeer е едно от първите заглавия със световна популярност след отварянето на App Store през 2008г. Създателят на софтуера, Стив Шератон споделя, че първата версия на механизма е направена за Palm Pilot и е кръстена “E-spresso”.

В този случай ефекта е изобразявал чаша кафе. След това хрумва идеята за бирата, но заради липсата на акселерометър в първите версии на iPhone това се постига с кратко видео.Потребителите е можело да изтеглят клипа от iTunes срещу цена от $2.99.

Създателят iBeer твърди, че в най-добрите дни на приложението е генерирал приходи в размер на $10-$20 хил. дневно.Настоящата версия предлага сходни ефекти със сода и мляко, в допълнение към бирата.

7,907Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук