30.1 C
Бургас
четвъртък, 24 юни, 2021

Йончева в Бургас: Революция се прави по два начина – или хващаме паветата и сопите, или отиваме на избори

Политическа реклама

Революция се прави по два начина – или хващаме паветата и сопите или отиваме на избори. Ние ще победим на тези избори, България ще победи, защото имаме справедлива кауза. Това обяви в Бургас водачът на евролистата на БСП за България Елена Йончева. По думите ѝ, червените залагат изключително много на програмата си за единен социален стълб в общността и именно в тази посока ще бъдат първите им стъпки в новосформирания евро-парламент.

“Дванадесет години вървим към Европейския съюз и дори не се доближаваме. Бойко Борисов изкара България от Европа, въпреки всички пари, които ни бяха отпуснати. Продължаваме да бъде последни по всички показатели. „40% от българите живеят на границата на бедността. Това ли искаме? Искаме ли такава Европа и такава България“, попита Йончева стотиците симпатизанти на площада пред общината в Бургас.

БСП за България ще настоява за приемането на единен европейски стандарт за минимална заплата и минимална пенсия. И това ще бъде първото нещо, за което ще работим в европейския парламент, заяви водачът на листата на БСП. “Правителството на Борисов загроби най-големите проекти в България. Вече няма Южен поток, няма Бургас – Александруполис, няма АЕЦ – Белене“, каза още Елена Йончева.

„Убеден съм, че имате поне 18 причини да гласувате за БСП. Защото БСП е единствената партия, която не се продаде на ГЕРБ, не предаде своите избиратели в името на парите и властта. Кой не беше придружен на ГЕРБ през тези години? Всички до един бяха патерици на ГЕРБ и някои все още са, а в същото време обясняват, че са алтернатива. Алтернативата е само една и тя е БСП“, заяви от своя страна заместник-председателят на националния предизборен щаб на БСП, Кристиан Вигенин и допълни: „… ние сме единствената партия с ясна идея за това какво искаме да постигнем в Европа. Ще направим Европейския съюз, съюз на хората, а не на корпорациите. България има нужда от ново начало. Нека покажем, че това е възможно, да сложим това начало с победата на БСП.“

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Политическа реклама

СВЪРЗАНИ НОВИНИ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ

7,907Феноветекато
1,756последователиследвам
11,740абонатиабонирам
spot_img
spot_img
spot_img

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

%d bloggers like this: