30.1 C
Бургас
четвъртък, 24 юни, 2021

Започна строежът на новата в пожарна служба в Созопол

Днес бе даден официален старт на инвестиционната дейност по реконструкция и разширение на сградата на Пожарна служба, Созопол, в изпълнение на проект № CB005.2.11.035 „Селиолу и Созопол – Информирани, Обучени, Екипирани” – (“Suloglu and Sozopol – Informed, Trained, Equipped”). Това е първият договор на Тихомир Янакиев с изпълнител по инфраструктурен проект и е само част от планираните дейности по Програмата за трансгранично сътрудничество с Република Турция.

Символичната „първа копка” на строителния обект бе направена от кметът на Созопол-Тихомир Янакиев и техническият ръководител на обекта и представител на фирмата-изпълнител „Билдникс” ЕООД – инж. Николай Николов. На събитието присъстваха зам. кметът на града – инж. Румен Кисьов, инж. Иванка Хльостарова, инж. Ивайло Костов и Анастасия Колева, която е координатор по проекта за Община Созопол.

Строителният надзор ще се извършва от „Костов и синове” ЕООД, чийто представител бе инж. Калоян Костов. На официалния старт присъстваха и директорът на Регионална Дирекция ПБЗН Бургас – гл.комисар Васил Василев, началник I-ва служба ПБЗН, Бургас – Николай Николаев, началник Участъкова служба ПБЗН Созопол – Димитър Русев. Ремонтните дейности трябва да завършат в рамките на 5 месеца, като крайният срок по договор е 05.07.2020г.

СВЪРЗАНИ НОВИНИ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ

7,907Феноветекато
1,756последователиследвам
11,740абонатиабонирам
spot_img
spot_img
spot_img

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

%d bloggers like this: