20.4 C
Бургас
петък, март 29, 2024

„Билборд“: Гага е Жена на годината

На церемонията „Жените в музиката“, която се състоя в Ню Йорк, Лейди Гага беше обявена от „Билборд“ за Жена на годината, съобщи Асошиейтед прес. Миналата година Лейди Гага издаде джаз албума Cheek to Cheek сТони Бенет. Той спечели награда Грами, а двамата изнесоха 36 концерта с песни от него.

Лейди Гага планира още един албум за следващата година. Тя се снима и в петия сезон на сериала „Зловеща семейна история„.

Миси Елиът, която през последните години до голяма степен остава извън светлината на прожекторите, но се завърна с нов сингъл миналия месец, беше обявена от „Билборд“ за иноватор на годината.

Лейди Гага и Миси Елиът се просълзиха, докато разказваха за трудностите, с които са се сблъсквали в кариерата си, и за борбата, която е трябвало да водят.

На церемонията „Жените в музиката“ на „Билборд“ беше отдадена почит на 50-те най-влиятелни дами на ръководна длъжност в музикалната индустрия. Наред с тях отличия получиха и изпълнители като Лорета Лин, Деми Ловато, Селена Гомес, Лана Дел Рей и други.

Кънтри певицата Лорета Лин бе удостоена с първата награда „Легенда“ на „Билборд“. Отличието е признание за „историческия принос към развлекателната индустрия и майсторството на американската музика“.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук