12.1 C
Бургас
четвъртък, април 18, 2024

Еминем с нов албум и в дует с Бионсе /видео/

Еминем  представи първия сингъл от предстоящия си нов албум. Той е озаглавена „Walk on Water“ и е продуцирана от Рик Рубин.

В серия от послания в социалните мрежи 45-годишният рапър обяви, че песента „Walk on Water“ предшества новия му албум „Revival“. Той обаче не разкри кога ще го издаде. В неделя Еминем ще изпълни „Walk on Water“ на церемонията за Eвропейските музикални награди на MTV в Лондон.

Стилът на „Walk on Water“ е различен от досегашните хитове на Еминем. Акомпаниментът е почти изцяло на пиано, непрекъснато звучи приятният глас на Бионсе, а самообявилият се „Бог на рапа“ анализира живота си и характера си, споделя съмненията си.

Тази песен е и една от първите прояви на Бионсе от раждането на близнаците ѝ през юни. Еминем не е издавал албум от четири години, когато излезе „The Marshall Mathers LP 2“. Легендарният бял рапър, чието истинско име е Маршъл Матърс, записа дебютния си албум „Infinite“ през 1996 г., но се прочу най-вече с албума си „The Slim Shady LP“, който излезе през 1999 г.

 

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук