17.1 C
Бургас
сряда, април 24, 2024

Откриват лайфстайл център СТРАНД в средата на юли

СТРАНД Бургас съобщава летния календар със събития,  поредица от различни културни, спортни, развлекателни и други социални събития, които ще се проведат през летния сезон в лайфстайл център СТРАНД и ще засвидетелстват не само уникалнaта му същност, но и намерението му да се превърне в най-доброто място за прекарване на свободното време в гр. Бургас.

Това също демонстрира нов тип философия и начин на управление при търговските центрове и гъвкавост на управленския екип, свързана с необходимостта от отговаряне на променящите се нужди на наемателите, и вместо да организира обичайните големи тържествени събития, той предпочита да разпредели бюджетите на наемателите възможно най-ефективно, като се осъществяват повече регулярни събития, част от една по-целенасочена маркетингова стратегия.

На 26 юли 2013 ще се проведе тържествено освещаване на СТРАНД, последвано от едно от най-важните събития на града, Spirit of Burgas.

Оперативното  откриване на СТРАНД ще се осъществи до средата на месец юли, за да се предостави повече време на международните марки, които за първи път откриват магазин в България или Бургас, да синхронизират маркетинг активностите си с маркетинговия план и летни събития на СТРАНД.

Смятаме, че в рамките на няколко седмици, повечето търговски марки ще имат напълно функциониращи магазини, за да посрещнат бургаските си клиенти.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук