13.1 C
Бургас
петък, март 29, 2024

Фототур „Тон в тон“ и в Средец

Младежката организация на ГЕРБ в Средец продължават фото-инициативата  на женската организация на ГЕРБ-Бургас  „Тон в тон”. Организаторите очакват всички майки с дъщери, бащи със синове или други двойки родители с деца от 18.30 часа на 4 септември / петък/ в парка на  „ Трансграничен културен център за деца“.фотография

Там фотографът Марчо Костадинов  ще направи красива снимка за спомен на всички, включили се в инициативата. Единственото условие за родителите и техните малчугани е да бъдат облечени в тон, с дрехи в еднакъв цвят и кореспондиращ стайлинг, като например рокли за майките и дъщерите, ризи и панталони за татковците и синовете.

Снимките ще започнат точно в 18. 30 часа, а след приключване на инициативата, кадрите с лого, запечатали емоциите на семействата, ще могат да бъдат получени безплатно от фотостудиото на г-н Костадинов.

От 19.00 часа в обновения парк пред „Трансграничен културен център за деца“ ще започне концерт на Стефан Диомов и група „Петте сезона” по повод официално откриване на обект по проект „Трансгранична младежка зона“ в гр. Средец,  по „Програма за транс гранично сътрудничество /ИПП/ България – Турция № 2007CB16IPO008 – 2013 – 3“ Приоритетна ос 1 „Устойчиво социално и икономическо развитие”, област на интервенция 1.3 „Инфраструктурна подкрепа за подобряване на икономическия потенциал на зоната за сътрудничество“ .

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук