9.3 C
Бургас
петък, април 19, 2024

Александрина Цветкова стана „Кралица на Бургас“

Моделът Александрина Цветкова  стана любимка  както на журито, така и на публиката. Те е Кралица на Бургас 2014. Освен това тя бе избрана и за лице на публиката. Алекс, както я наричат нейните близки, е ученика в ГПНЕ „Гьоте“. Наградата й връчи композиторът Стефан Диомов. Миналогодишната победителка Николета Ангелова лично короняса новата Кралица. Втора подгласничка стана Паулина Вълчева, също ученичка в немската гимназия в Бургас.

Паулина е Спортистката по плуване стана и лице на фитнес салон. Освен с мода обаче, хубавицата смята да пробие в денталната медицина. Наградата й беше дадена от изкусителната плеймейтка Златка Райкова. Третото място журито определи за Гергана Стойкова, ученичка от ГПАЕ „Гео Милев“, полиглот и най-вече изявен лекоатлет. И ако до сега Гергана е печелила само от спортни състезания, вече може да се похвали и с пробив в модата. Лентата й връчи Мария Диомова.

Вечерта на големия финал на „Кралица на Бургас“ се проведе в ресторант „България“. Близо 200 човека дойдоха на изисканото светско събитие, което се превърна в истински моден спектакъл. Момичетата дефилираха в три тура. На първи , те представиха спортно-елегантните дрехи. На втория тур  момичетата представиха изисканото бельо. А в трети тур бяха неузнаваеми с изискани вечерни тоалети.

„Кралица на Бургас 2014“ – Александрина Цветкова ще представи града ни в конкурса Мис България 2015. Втората подгласничка -Паулина Вълчева ще участва в конкурса „Кралица на красотата България“.

 

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук