14.3 C
Бургас
петък, април 26, 2024

Ансамбълът ни по художествена гимнастика се възстановява в Гранд Хотел Поморие /галерия/

Ансамбълът ни по художествена гимнастика е на възстановителен лагер в Поморие, след спечеленото сребро в многобоя на Световното в Италия. За своя релакс те са се доверили на екипа от професионалисти в Гранд Хотел Поморие. Петзвездното бижу беше предпочитано място за възстановяване и на златните момичета от бившия ни национален отбор. Българските грации имат задължителни процедури по калолечение, рехабилитация и физиотерапия. Остава им време и да отскочат до плажа. Те релаксират още и в уникалния за страната ни закрит солен плувен басейн с вода от солен извор в хотела.
„Правят всички видове процедури, възстановяват се там, където имаме травми и болежки. Всичко върви по програма, назначена от лекарски екип”, споделя треньорът им Весела Димитрова.

Капитанът на отбора Симона Дянкова, Мадлен Радуканова, Лаура Траанс, Теодора Александрова и Елена Бинева продължават да спазват хранителния си режим, изготвен от диетолог. В ресторанта на Гранд Хотел Поморие се грижат да изпълнят всичките им желания.
След възстановителния лагер в Поморие, ансамбълът ни започва да тренира за следващото Световно първенство по художествена гимнастика, на което домакин ще бъде България.
„Имат три , четири дни, които могат да прекарат със семействата си. След това започваме подготовка на националната спортна база на Белмекен- физическа подготовка, обща физическа подготовка и стартираме новият сезон – подготовка на композициите и всичко останало”, споделя треньорът.
Възстановителният лагер на момичетата от ансамбъла по художествена гимнастика ще продължи до 16 септември.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук