13.1 C
Бургас
петък, март 29, 2024

Бийбър е досаден!

Джъстин Бийбър оглави списъка на знаменитостите, които най-често се появяват в средствата за масова информация. Негативната класацията на сп.“Форбс“ представя най-преекспонираните звезди.

Резултатите от анкета показват, че 67% от запитаните са посочили Бийбър като най-досаден представител на шоубизнеса през последната година. Тийн идолът е най-дотегналият герой в публикациите заради скандалите и изцепките, с които попада в медиите. Неотдавна певецът бе арестуван за шофиране в нетрезво състояние, преди това полицията извърши обиск в дома му, бе заподозрян в нападение на фотограф, в съхранение на наркотици и т.н.

От „Форбс“ отбелязват, че обикновено подобни антикласации се оглавяват от звездите в риалити шоутата, но този път една от тях – Ким Кардашиян, е отстъпила първенството на Бийбър. В тазгодишната класация бъдещата съпруга на Кание Уест е заела второ място. На трета позиция е актрисата Линдзи Лоън, а на четвърто място е Майли Сайръс.

Топ 10 на най-преекспонираните звезди в класацията на сп.“Форбс“:
1.Джъстин Бийбър
2.Ким Кардашиян
3.Линдзи Лоън
4.Майли Сайръс
5.Хани Бубу (малка риалити звезда)
6.Крис Дженър (майка на Ким Кардашиян)
7.Снуки (риалити звезда)
8.Парис Хилтън
9.Кортни Кардашиян (сестра на Ким Кардашиян)
10.Клоуи Кардашиян (сестра на Ким Кардашиян)

Интересен факт е, че Бийбър тази година влиза и в друга класация на „Форбс“ – този на най-влиятелните звезди. В нея е на девето място. Освен това певецът е втори по популярност в Туитър с над 50 милиона последователи, като по този показател отстъпва единствено на Кейти Пери.

24chasa.bg

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук