14.9 C
Бургас
четвъртък, април 25, 2024

Билетчетата за „Света Анастасия” и „Акве Калиде” – „по-тънко“ в неделя

Преференциалните цени са по повод Световния ден на туризма, който се отбелязва на 27 септември

Общинският кораб „Анастасия“ ще очаква  в неделя желаещите да посетят  остров Света Анастасия на Морска гара в 10.00, 13.30 и 17.00 часа. Цените за отиване до острова и връщане са 9 лева за възрастни, за учащи и пенсионери 6 лева, а децата до 7 години и хората с увреждания  ще пътуват безплатно.

За тези, които искат да видят острова от високо и да отправят поглед в морската шир, Фарът ще бъде отворен за посещения през целия ден при контролиран достъп. Музейната експозиция, разказваща историята на остров Света Анастасия, ще може да бъде разгледана на преференциална цена от 3 лева за възрастни, а учащи, пенсионери и хора с увреждания ще могат да я посетят напълно безплатно.

Гостите на новооткрития комплекс „Акве Калиде“ ще могат да гледат 3D прожекция в музея, пресъздаваща историята на обекта. По повод Световния ден на туризма прожекциите ще стартират на всеки час от 10.00 до 19.00 часа. Цената също е празнична – 2 лева за възрастни, а всички учащи, пенсионери и хора с увреждания могат да се потопят в магията на историята безплатно.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук