7.1 C
Бургас
петък, април 19, 2024

Божидар Лукарски вдига сватба на 21 май в Бургас

Министърът на икономиката и лидер на СДС Божидар Лукарски вдига сватба в събота, 21 май, съобщава сайта BIG5.BG. Лукарски и красивата му приятелка Ива Йорданова ще си кажат „да“ на скромна церемония в Морската градина в Бургас. Да ги венчае се е заел лично кметът на морския град Димитър Николов. Изричното желание на младоженците било ритуалът да е семпъл, без излишна показност.

Кумове ще са близки приятели на Божидар и Ива.

Новината, че се готви сватба, съобщи миналата година самият Лукарски на сватбата на шефа на Българската агенция за инвестиции – реформатора Стамен Янев. Тогава шефът на родната икономика не сдържал вълнението си и изплюл камъчето – през май 2016 и на него му предстояло да заведе до олтара избраницата си. Дата обаче остана в тайна, до днес.

За Лукарски това ще е втори брак, но Ива и бившата му съпруга били в отлични отношения, дори двете дъщери на министъра често гостували в новия му дом.

Това ще е третата сватба в кабинета на Бойко Борисов. Преди икономист №1 под венчило минаха външният министър Даниел Митов и шефката на правителствения пресцентър Севделина Арнаудова, за чиято сватба BIG5 съобщи пръв.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук