17.1 C
Бургас
неделя, май 5, 2024

Броeни часове до SPIRIT of Burgas 2013

Шестото издание на най-мащабното музикално събитие в страната SPIRIT of Burgas 2013 започва тази вечер. На Централен плаж Бургас вече е готово  фестивалното градче и сцените.

По традиция, освен музикална програма, представяща най-актуалното от световната и родна музикална сцена, фестивалната зона ще предложи и много забавления, атракции, активни спортни занимания, свободно къпане в морето до 20:00 ч., игри, ледени напитки, лаундж зона за отдих и “зареждане на батериите”, вкусна храна, подаръци и промоции от партньори и мн. др.  

За първа година в зоната на фестивала ще бъде поместено бънджи. Освен него за любителите на екстремните преживявания ще има и стена за катерене, предоставена от WALLTOPIA. През деня ще се правят демонстрации с кайт и парапланер (при подходящи климатични условия).

За първа година ще има и Beer Pong турнир, организиран от БНБПА с професионални съдии. Първенството ще се разиграва на 12 маси. Всички участници ще се борят за златна купа и медали. Участието в Beer Pong-а става срещу 5 лв., които се събират с благотворителна цел – дарение в помощ на децата със синдром на Даун. Повече информация може да получите отофициалния сайт на BNBPA

За отдих и релакс в прекрасната Морска градина ще бъдат разположени хамаци, така че всеки да може да поеме дъх преди следващия размазващ концерт – тази зона е изградена от Hamacite.com

7 бара ще се погрижат напитките да са студени и бързо сервирани. Официалната бира на феста TUBORG ще се предлага от 60 наливни инсталации, от които е предвидено да потекат над 17 000 литра бира. Освен това ще бъде изграден TUBORG FUN Corner, където феновете ще могат да играят за много награди, да си направят татус или сценичен грим.

Храната във фестивалната зона също ще е разнообразна и в изобилие, като е помислено и за вегетарианците.

И тази година SPIRIT of Burgas няма да има фестивална валута, а ще се плаща в кеш.

В зоната на фестивала ще се разиграват различни промоции и игри. Търсете промоутърките на WIZZAIR, защото може да спечелите самолетни билети до избрана дестинация!

Пушачи – заредете се, защото във фестивалната зона няма да се продават цигари!

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук