12.6 C
Бургас
петък, април 26, 2024

БСП откри кампанията си в Бургас

БСП – Бургас откри предизборната си кампания. Пред десетки симпатизанти днес социалистите представиха пълна листа от 51 кандидати за общински съветници и кандидатурата си кмет на Бургас – Евгений Мосинов.

Червените очакват да влязат в Общинския съвет с 10 представители, като според водачът на листата Николай Тишев – групата ще бъде изключително конструктивна и ще отстоява докрай позицията си в дебатите за проблемите на Бургас.

Бургас трябва да бъде върнат на бургазлии след изборите на 25 октомври. След тези четири години трябва да преценим кое е доброто и кое лошото. Икономическата върхушка, която управлява града трябва да бъде премахната”, каза от своя страна кандидатът за кмет на Бургас, Евгений Мосинов.

Той допълни, че социалистите са били първи с имената на кандидат-кметовете, както и с тези на общинските съветници. Мосинов е на мнение, че Бургас се нуждае до административна реформа и приближаването на управлението до отделните квартали и общности.

От БСП заявиха, че ще водят позитивна кампания, в която обаче ще има и критика. На откриването на кампанията присъстваха и депутатите Атанас Зафиров и Атанас Мерджанов.

 

 

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук