12.1 C
Бургас
понеделник, април 29, 2024

Бургазлийката Елена Петрова е номинирана за най-красивата лекоатлетка в България

Състезателката от лекоатлетически клуб „Европул Бургас“ Елена Петрова беше номинирана за най-красивата лекоатлетка в България в допитване за избор на Мис BG Atletic 2014

Хубавата Елена ще си оспорва престижното отличие в надпревара с още 17 други красавици от страната, между които е и примата на родната атлетика Ивет Лалова.

Eli 1Гласуването продължава до 30 юни в специално създадената за целта интернет платформа miss.bgathletic.com за определяне на финалистките.

Измежду петте красиви състезателки, които получат най-много гласове, ще се определи с ново гласуване ТОП 3 и ще бъде избрана Мис BG Atletic 2014

Възпитаничката на треньора Петър Райков до момента е спечелила 35 медала от международни и национални първенства и четирикратна шампионка на България на висок скок. През миналата година Елена Петрова заслужено намери място и в десетката на най-добрите спортисти на Бургас.

От ръководството на клуба и нейните съотборници приемат номинацията на Елена като поредното признание за нея и се надяват и този път тя да остави конкуренцията зад гърба си, както го е правила много пъти.

Досега Елена получаваше признание за своя талант, в Строителната гимназия пък получава отлични оценки за знанията си. Време е бургазлии и изобщо българите да оценят и нейната красота – коментира изпълнителният директор на „Европул Бургас“ Румен Ангелов.

От клуба отправиха призив към бургазлии: Подкрепете това прекрасно, умно, талантливо и красиво момиче от Бургас, защото то заслужава.

За Елена Петрова можете да гласувате тук http://miss.bgathletic.com/

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук