13.1 C
Бургас
петък, март 29, 2024

Бургазлия общува с извънземното Нер

Бургазлията Слав Хрелев твърди, че в периода 1994-1995г. го отвличат извънземни. От тогава, мъжът придобива странни, необичайни сили, разказва той пред Люба Кулезич в ефира на Нова телевизия.

Image_2415342_128

снимка:  ajansbbg.blogspot.com

 

„Нямам ясни спомени. Две жени ме сложиха на една маса от светлина и другото ми се губи“, откровен е нашенецът. Казва, че пришълците му дали определена информация, но и нещо са направили с него, което не може да обясни. На сутринта близките му го заварили затрупан върху тотално разглобено легло. “По принцип за жътвата ставахме в 6 часа. Аз чак в 8 часа се събуждам по очи, а леглото от старите – с таблите, чергите и пружината – върху ми. Бабата изпищя, като ме видя“, спомня си Слав.

След необичайното събитие, преобърнало живота му, той започва да лекува.“Сканирах хората само с поглед. Който го пипнех, много скоро оздравяваше.“ и вметва, че Кулезич е здрава, но твърде емоционална и от това идват всичките и проблеми.

Слав Хрелев е изготвил енергийна карта на България благодарение на извънземното Нер, с което е в непрекъснат контакт. По неговите думи страната ни е привилигирована, защото чуждите раси имат намерение да ни помогнат. На картата бургазлията е обозначил 5 (образуващи кръст) места, на които трябва да бъдат издигнати метални кръстове. Това щяло да изгради щит на България, да я предпази от злото, което е надвиснало над народа и да го поведе към светлото и ясно бъдеще. Няколко кръста вече са факт.

Хрелев допълни, че цялата тази енергийна защита на България би струвала приблизително 60 000 лв.  Лечителят даде в ефир и рецепта за лечение на рак: 1 с.л сяра, 1 жълтък, мед – на гладно. Час и половина след това да се поеме отвара от камшик.

Автор: ПИК

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук