15.1 C
Бургас
четвъртък, март 28, 2024

Бургаска психоложка спечели фото конкурс

Ани Адамова е победителят в конкурса “Fotosensation 2013 – Абитуриенти”, чрез който бургаски хотел отправи предизвикателство към фотографи да покажат, че тази година абитуриентите напълно са пренебрегнали думата „кич” и са я заменили със „стил”.

на снимката: Ани Адамова е победителят в конкурса “Fotosensation 2013 – Абитуриенти

В От 20-ти април до 20-ти май фотографите имаха задачата да представят модели, тоалети, прически, аксесоари, лица, настроение – всичко, което съпътстваше тазгодишните абитуриентски трепети сред луксозната атмосфера на четиризвездния хотел.

 

Всеки от участниците имаше възможност да представи до 6 фотографии, които са публикувани на фейсбук страницата на хотела. Жури в състав Тодор Динев – Тото (Бургаска фотографска общност), Станка Христова („Диневи Груп”) и Виктор Налбантов (Фотограф) определиха визията на Ани за най-впечатляваща, макар че и тримата имаха различен фаворит от нейните снимки.

 

 „Спрях се на една от визиите на Ани,  защото е най -изчистена  като кадър, излъчва спокойствие и безгрижието на абитурента, красотатата на младостта, очакването на хубавото да им се случи, вярата в себе си!” – ето така коментира Тодор Динев изборът си сред десетките снимки, които участваха  в конкурса. „Познавам Ани отскоро но за сметка на това дърпа много здраво напред, мислещ човек интелигентен, има способноста да се учи, а също и чисто женски филинг който си е само неин и тя си го развива по неин си начин. Това е нейният начин да покаже младостта и красотатата на абитуриентството.”

 

Ани Адамова е на 30 години от Бургас. По професия Психолог. „За мен фотографията е част от опознаването на хората. Тя ми дава достъп до емоциите на човека, когото снимам. Харесва ми да уловям и да се свързвам с душата на човека в разлчните и превъплащания. Хобито ми е неразривно свързано с голямата ми любов – психологията, именно чрез създаването емоционална близост с човека пред обектива.
Близо година вече моят приятел, който се занимава професионално с фотография, ме въвежда в правилата на фотографията и техническата и страна, за да получа, освен удоволствие от снимането и качествен кадър като резултат.” – споделя победителката.

 

 

 

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук