17.1 C
Бургас
петък, май 24, 2024

Бургас изпревари София в луксозното строителство

Луксозното строителство в Бургас се оказа истинска конкуренция на Варна, която изпревари София по скъпи и качествени инвестиции в бранша, съобщават организаторите на годишните награди за иновативно луксозно строителство, архитектура и дизайн VIP PROPERTY AWARDS 2012 – ВИП Комюникейшън. Церемонията, която ще събере най-успешните строителни компании, ще се състои на 19 октомври в хотел Кемпински в София.
Сред номинираните е перлата на южното Черноморие – апартхотел „Villa Rome” в Несебър. Сградата е разположена южния вход на града, в непосредствена близост до южния плаж.
Луксозното строителство в региона е представено и от комплекс Лазур в Бургас – с изглед към Морската градина. Комплексът е със съвременна и модерна архитектура, целяща да постигне максимално добро изложение и функционалност. Местоположението съчетава комфорта на градската среда с красотата на природата.
Към конкурса вече има заявено и международно участие – българската компания Perfekt Group, номинирана в категория Луксозен проект на годината със Замъка на Коняка във Франция.

Наградите за луксозно строителство, организирани от ВИП Комюникейшън, включват и друго международно участие – в журито освен журналисти от националните медии и специалисти, своя глас ще дадат и чуждестранни експерти. Сред тях са строителите на хотел Версаче в Дубай – една от водещите компании в Емирствата Gulf Precast Concrete.

Сред номинациите за престижните награди вече бяха обявени новите луксозни метростанции в София. Иновативните и луксозни дизайнерски решения в изграждането им са дело на водещата в бранша фирма „Метатрон МТ“. Фирмата има повече от десет годишен опит в изграждането на нови и реконструкцията на стари офис и бизнес центрове.
7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук