15.4 C
Бургас
сряда, май 8, 2024

Българската Кристина Агилера на кастинг за „Големите надежди“в Бургас

Българската Кристина Агилера остави без думи екипа на шоуто „Големите надежди” на провелия се днес кастинг в Бургас. Изключителна харизматична, 14-годишната дива демонстрира сериозен репертоар и феноменално развит глас.

 

Сред големите таланти се отличи 7-годишно момиченце с безупречно си изпълнение на “We are the world” на Майкъл Джексън. 11-годишен почитател на Моцарт и ученик в музикалното училище „Панчо Владигеров“ пък изпълни българския хит „Лятото“ на известния бургаски музикант Пламен Ставрев. Екипът на шоуто се възхити и на 7-годишна акордеонистка. Малката претендентка за слава пее в детски хор, с който дори се е качвала на голямата сцена на Държавна опера Бургас.

Днес малките таланти от Бургас и региона за пореден път демонстрираха увереност, артистизъм и сериозна музикална подготовка. Те доказаха, че следващите Кристина Агилера, Джъстин Бийбър или Селена Гомез могат да бъдат именно от крайморския град.

 

След Бургас кастингите ще продължат в градовете Пловдив (1 и 2 февруари) и Благоевград (4 февруари). Финалът на кастинг маратона ще настъпи в столицата, където прослушванията ще продължат цели три дни (от 3 до 5 февруари).

 

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук