16.5 C
Бургас
четвъртък, април 25, 2024

Венета Райкова с дневник по ТV7

Едно от емблематичните лица на телевизионната журналистика Венета Райкова се завръща в родния ефир с предаването „Дневникът на Венета“. Темите ще са свързани с истинския живот. Лични истории, шокиращи разкази, конкретните проблеми ще бъдат обсъждани от експерти, които ще търсят решения на трудностите на отделния човек. В същото време при анализите и разговорите ще вземе участие и публиката на предаването.Veneta` s Diary
„Дневникът на Венета“ ще е различното предаване в този часови пояс. Реалният живот на обикновения човек ще е темата, в която зрителите да припознаят себе си и собствените си преживявания. Гости на Венета Райкова ще бъдат и известни личности, когато имат интересна история, която непринудено да споделят.
Водещата на предаването тръгва към своето ново предизвикателство, решена да покаже различна страна от себе си. „В „Дневникът“ зрителите ще открият себе си, ще видят проблемите на хората около тях. Искрено вярвам, че можем да помагаме и това ще бъда и моята цел“, обещава Венета Райкова.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук