14.9 C
Бургас
петък, май 3, 2024

Вижте подробности за кампанията „Подари усмивка на абитуриент“.

Забързани в динамичното ни ежедневие не забелязваме, че празниците идват и си отиват, но за всеки от нас остава един незабравим спомен, празникът  свързан с раздялата с училище. Всеки випуск  си има свои мечти, свои стремежи, но балът за девойките и младежите е онова очарование, което никога не се забравя.

ab-600През 2014г. екипът на Сдружение „УСМИВКА“ организира за първи път кампания  под надслов „Подари усмивка на абитуриент“. Целта на кампанията беше да се  набират  официални тоалети за момичета и момчета, обувки и аксесоари.

Вместо да събират прах,   да пречат  в гардероба или да мухлясат, може да им вдъхнеш втори  живот като ги дадеш на някой, който ще си създаде спомени с тях. Винаги ще се намери някой с твоите размери, а и с малко корекции винаги може да се вместиш в нечии други дрехи, които ще бъдат предоставени на младежи и девойки от социално слаби семейства в Бургас.

Ако желаете да дарите официалния си тоалет, който вече не ползвате на млад човек в нужда, на който му предстои подобен незабравим момент, сега е момента, а и мястото, където можете да станете съпричастни към младежи в нужда:

ул. „Янко Комитов“ 4   Складова БАЗА „Пиргосплод“  гр. Бургас за Сдружение“УСМИВКА“ .

Нека с общи усилия подарим един незабравим миг на напълно непознат!

Дарения ще се събират всеки ден от  понеделник  до  петък  от 8.00 часа  до 17 часа  на

ул. „Янко Комитов“ 4 гр. Бургас – Складова база „Пиргос плод“  от  01.05 2014г. до 20.05.2014г. За Сдружение „УСМИВКА“

Който няма свободно време денем, винаги може да ни пише  на електронната поща на Сдружение „УСМИВКА“ [email protected]  на Фейсбук страницата ни , или  да си уреди среща с нас като ни се обади на телефон 0887 395 403 . Важното е за бала да има тоалет за всеки абитуриент в нужда.

Освен дрехи ще  са ни нужни официални мъжки и дамски обувки и дамски бижута, аксесоари, чанти, козметика , парфюмерия.  Всичко събрано ще бъде дарено на зрелостниците на официална церемония преди старта на абитуриентските балове.

От 2015 година кампанията има й ново измерение :

ако искате да подкрепите й финансово девойка или младеж ,

ако искате да подарите една незабравима вечер на девойка или младеж като им подарите една вечер за бала

можете да го сторите на банковата  сметка на Сдружението:

За кампанията :

„Подари усмивка на абитуриент“

Сдружение „Усмивка“ – ПроКредит Банк

Банкова сметка: BG45PRCB92301036136512

Имената на девойките и младежите ще бъдат качени на страницата до дни, за да изберете името на този, който искате да подкрепите и направите щастлив.

Ръце, които даряват не остават никога празни. Екипът на Сдружение „УСМИВКА“ е уверен, че с общи усилия ще направи много деца щастливи, защото добродарието не е кауза, то е нещото, което всеки от нас носи в сърцето си, само трябва да намерим място и хора на които да го покажем!

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук